2013. február 13., szerda

Szerelem kuponok és csókos üdvözlőlap

Nem szoktuk Apával megünnepelni a Bálint napot, talán azért mert nem magyar szokás, talán mert mindennap próbáljuk megtalálni azt a pár percet, pillanatot, néha órácskát,  ami csak a miénk, kettőnké és ami feltölt minket a következő napra. Egyszer hallottam egy sok gyermekes családanyától, hogy az Ő módszerük, hogy minden héten egy órát, minden hónapban egy napot, és minden évben egy hetet kettesben töltenek, ha szakad, ha törik. Nekünk ez nagyon megtetszett, és mi is próbáljuk a gyerekek mellett betartani, ha ez nem is mindig oly egyszerű. Két gyerek mellett nekünk még sikerül mindennap egy órát, és minden hónapban egy napot kettesben tölteni, ez a minimum. Reméljük, jövőre az egy hét is összejön.

Most még is megmutatok egy tök jó ötletet valentin-nap alkalmából.



Amikor erre rátaláltam pár hónapja, tuti voltam benne, hogy valamilyen alkalomból meglepem vele Apát. Most jó alkalom lesz erre a szerelmesek napja, azért adtam neki a szerelem kuponok nevet.
A lényeg, hogy készíts pár kupon formájú papírdarabot, akár kinyomtatva innen, akár kézzel elkészítve is könnyű, majd írj rá olyan "álmokat, vágyakat", amit a család miatt ritkán tud Apa magának megvalósítani: pl. ágyban reggelizés, hátmasszázs, ejtőernyőzés, barlangászat és a ráadás kívánság, stb. Fűzd össze egy kupon füzetté egy vastagabb karton közé, és díszítsd ha szeretnéd. Egy kicsit a Te vágyaidat is belecsempészheted, persze olyat amire a párod is biztos vágyik, pl. gyertyafényes fürdőzés. Holnap este el is lehet használni az elsőt :)

És még egy ráadás ajándék, ugyanezen az oldalon akadtam rá, és megtetszett, hogy milyen poénos dolgokat is lehet origamival készíteni. Íme a csókos képeslap :)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése